dinsdag 20 december 2011

NoPoint – café ’t Kont van ‘t Paard in Briele - 18 december 2011


Na een stop van 3 maanden weer met NoPoint op pad. Wouw wat had ik hier weer zin in. De trip ging deze keer naar Briele, waarover ik alleen de eeuwen oude april grappen ken.
De zin “1 april, kikker in je bil” lijkt een uitspraak met een knipoog, maar wanneer je met een volledige band in ’t Kont van ’t Paard kan spelen, dan kan dat groene ding er ook nog best bij. Blijkbaar vond de plaatselijke bevolking het daarmee vol genoeg, want een letterlijk handje vol “Locals” en een andere hand vol vaste (band)vrienden uit het nabij gelegen Portugaal was de gehele middag ons publiek. Balen en met tegenzin gespeeld? Wel nee. In tegendeel. In 3 sets met 2 korte pauzes stonden wij weer 3 uur lang te stuiteren. Zelfs Boudewijn, die ’s morgens een losse trafo in zijn versterker ontdekte, stond nu alweer met een brede grijns met mijn oude Fender te knallen. We hebben in ieder geval de aanwezige toeschouwers weten te overtuigen. Na nog een patatje in friettent met pratende kerstboom (?!?) terug naar huis. We zijn weer van de kant!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Baldrick Brothers 2021:

Lima Beach in Goes - 4 Juli 2021 Na onze albumpresentatie in oktober vorige jaar hebben we nog 1 avond ons oefenhok bezocht waarna we voor d...