woensdag 11 juli 2018

Company of Sinners - Feestje in Geersdijk - 11 Juli 2018

De taart koningin van de Foodtruckfestivals, Missie Apple Pie, heeft ons gevraagd een paar nummers te spelen voor een goeie vriendin voor haar 60ste verjaardag. We stonden regelmatig naast het koffie en cake caravantje van de altijd vrolijke Missie en het was dan ook geen moeite om door de week een uurtje vrij te nemen en in nette pakkie naar Heersdiek te rijden voor een moordliedje of wat.
De gemiddelde leeftijd van de aanwezige dames lag rond die van de jarige, maar het opgeschoten stelletje maakt een weinig andere indruk dan een stel uitgelaten vrolijke bakvissen op weg voor een schoolreisje. “Hebben jullie een nummer over grote lullen?”. “Uh, nee!.” “Oh, jammer. Doe dan maar een ander vunzig liedje!” Oke?!?
Het stelletje houdt van uptempo nummers en daar passen we dan ook zonder pardon onze minder snelle nummers op aan. We doen onze microset in de zon op het terras van het “knutsel”lokaal waar de dames daarna nog een tijdje zoet zullen zijn. En na afloop hebben wij nog even tijd om bij Nicoliene in de Graaf een afzakkertje te nemen. Alwaar we meteen een nieuwjaarsconcerten voor begin 2019 afspreken. Het eerste deel van het jaar zit er op. Koen rijdt door naar de Zwarte Cross en binnenkort start ook ik mijn wel verdiende zomervakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Baldrick Brothers 2021:

Lima Beach in Goes - 4 Juli 2021 Na onze albumpresentatie in oktober vorige jaar hebben we nog 1 avond ons oefenhok bezocht waarna we voor d...