zaterdag 4 mei 2013

Baldrick Brothers - Cafe De Concurrent - april 2013


De bewuste avond samen met Ronald naar Lewedorp gereden om daar Koen te helpen om de zanginstallatie in zijn bus te persen. We hadden de tijd wat ruim ingeschat waardoor we bijna een uur voor afspraak op het Bellamipark in Vlissingen stonden. Dankzij het Vlissings parkeerbeleid waren hier sinds kort ook de wel bekende elektrisch bedienbare paaltjes uit de grond gekomen. Probeer dan maar eens bij het Café te komen. Toen ik de kroeg binnen stapte om de barman gedag te zeggen en om een oplossing te vragen voor de paaltjes, vloog collega Walter we met enige prettige dronkenschap rond m'n nek. De roeiclub was tweede geworden in de "grachten" van Vlissingen en dat moest zo te zien gevierd worden.
Uiteindelijk wist de bar man me wat sluiproutes van de hand te doen en al snel stonden we geparkeerd voor de deur. De Concurrent had de tafeltjes nog op het podium staan en we konden de spullen voorlopig in de hal kwijt. Prettige start met een gezellig drukke tent. Zelden waren we zo vroeg met opbouwen. Maar gezien het 3 uur vullend programma zagen we er vanaf om eerder dan de afgesproken 23:00 uur te beginnen. De aftrap was lekker stevig, zoals vanouds. De sfeer was wat betreft de roeiers weer lekker, maar na de tweede set begon de kroeg wat leeg te lopen. Gelukkig, in de laatste set kwamen er nog wat passanten bij. Waaronder een aantal collega's die na het sluiten van het bedrijfsfeestje in het Arsenaal nog niet huiswaarts wilden. Vooraan het podium werd in ieder geval door een paar personen gedanst en Jaap wist een dame uit het publiek de samba ballen in haar handen te drukken. Bij Senorita hoort nu eenmaal een vrouw op het podium. Bij “Poupée de Cire Poupée de Son” zie ik 1 van mijn Franse collega's even verbaast kijken, maar ach.
Een aantal ouderen blijven dansen tot de laatste noot en zijn ook de fanatiekelingen die ons nog tot een toegift proberen over te halen, maar we besluiten de avond bescheiden af te sluiten.
De ramen van Ronald z'n Berlingo zijn bevroren en in de vrieskou schuiven we onze instrumentarium weer de auto in. Het barpersoneel vraagt ons bij vertrek om eind van het jaar nog eens terug te komen en zo komt er een einde aan een leuk avondje Baldrick Brothers.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Baldrick Brothers 2021:

Lima Beach in Goes - 4 Juli 2021 Na onze albumpresentatie in oktober vorige jaar hebben we nog 1 avond ons oefenhok bezocht waarna we voor d...