zondag 26 januari 2014

NoPoint - De Graaf van Buren in Kortgene - 18 januari 2014

Het jaarlijkse optreden in Kortgene staat dit jaar al vroeg in het jaar gepland. 2,5 week na de oliebollen hopen we op een volle kroeg.
We zijn lekker op tijd en de eerdere aankomst van Boudewijn dan gepland trotseert ieders verwachting.
Ivm eters bij de deur moeten we onze opbouw goesting afremmen. Wanneer de laatste eters boven zijn vertrokken kunnen we aan onze soundcheck beginnen.
De boodschap is zoals gebruikelijk; niet Te hard.
We slag hier deze keer erg goed in en het geluid is voor ons lekker en fijn om m'n oordoppen achterwege te laten.
Voor iedere van ons voelt dit optreden als een revanche voor de eerste set van American. Ik heb mezelf dan ook vooraf extra in de oudere nummers verdiept.
In het verleden hebben we hier voor een overvolle feestende kroeg gestaan. Mogelijk zijn veel mensen na de kerst en nieuwjaar-borrels alweer aan het oppotten om de reserves weer op pijl te krijgen.
Gelukkig is er nog een redelijke club gekomen en aan ons de taak om die te entertainen. We waren het er aan het eind van de avond unaniem over eens dat we een muzikale top avond hadden. Alles liep lekker en de NoPoint sfeer was bij ons rijkelijk aanwezig.
Voor de verandering hadden Boudewijn en ik van plaats gewisseld en dit was wat mij betreft geen slechte keur. Voor de nieuwe; Rosalyn, mogelijk zelfs wel de perfecte keus, want de uitvoeringen waren nog niet zo goed als deze.
Ook Dreadlock Holiday stond voor het eerst op de rol.
Het eind van ons optreden staan we toch weer voor een publiek wat er geen genoeg van heeft en ronden de avond af met onze bekende uitsmijters. Na een leuke avond weer samen met Heleen in de auto terug naar huis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Baldrick Brothers 2021:

Lima Beach in Goes - 4 Juli 2021 Na onze albumpresentatie in oktober vorige jaar hebben we nog 1 avond ons oefenhok bezocht waarna we voor d...