vrijdag 30 september 2011

NoPoint – Irish Pub O’Seas in Eindhoven - 13 augustus 2011


Eindelijk! Na een lange vakantiestop kan het najaarprogramma van start. En wel in 1 van de leukste Irish Pubs in het centrum van Eindhoven. Het vooruitzicht om van 23:30 tot 02:30 uur op het podium te staan is wel even slikken. Dat wordt een lange nacht.
Leuk dat broer Koen ook als trouwe fan is meegereden.
We waren er redelijk vroeg en het Guinness drinkende publiek stond nog gezamenlijk voetbal te kijken op het grote scherm wat achter het podium hing. Goh, dat keyboardstatief staat daar zeker nog van gisteren?
De bardame schudt me enthousiast mijn hand, maar dit wordt wat nerveus door de alleen Engels sprekende Ierse eigenaar onderbroken. “We got a double booking”. We got a double what ???? Jawel ! We zijn pakweg 150 km voor niets gereden. Foutje van het bookingsbureau. De andere band was eerder en mijn voorstel om beiden bands om beurten te laten spelen was geen optie. En daarin had hij eigenlijk ook wel gelijk.
Dus … dan maar een pint Ierse Kilkenny bestellen en voor Koen een Thiase kartonmaaltijd en daarna onverrichte zake terug naar onze eigen provincie. Tja, waren we toch nog voor 00:00 uur thuis en was de zondag bijna voor de helft verdubbeld. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Baldrick Brothers 2021:

Lima Beach in Goes - 4 Juli 2021 Na onze albumpresentatie in oktober vorige jaar hebben we nog 1 avond ons oefenhok bezocht waarna we voor d...