vrijdag 30 september 2011

NoPoint - Tjoba ’s Heer Arendskerke 26 juni 2011:


Na de laatste keren op een paar vierkante meter te hebben gestaan, hadden we deze keer de ruimte. Het clubgebouw is er niet helemaal op ingericht om een sfeervol muziekevenement te houden. Een paar gekleurde lampen hadden niet misstaan. Iets om in te gaan investeren. Desondanks hadden de korfballers er na een middag 6-kamp en taartgooien (lang leve de presentatrice) er zin in om vermaakt te worden. Tijdens de eerste set konden we enkele dames en jonge leden op de dansvloer krijgen en dat was al dik OK voor een set tussen 21:00 en 21:45. De bar omzet was rond dit uur tenslotte nog niet op volle gang.
Onze 2de set werd in overleg met het bestuur, onderbroken door een woordje van de voorzitter en een muzikale Goedegebuure die het publiek wist te vermaken met Tjoba teksten, geschreven op bekende liedje. Na dat we onze set hadden hervat kwam de sfeer er pas echt in en stond iedereen weer luidkeels “Does Your Mother Knows” mee te schreeuwen. En later werd zelfs door de oud leden de vloer aangeveegd op “I Want you to want me”.
En wij? We hadden unaniem goed geluid en goed gespeeld. Dan is het weer jammer dat er geen 300 man stond, maar toch een toffe avond gehad.

Details:
Boudewijn had zijn nieuwe EH Memory Toy Delay pedaal en ik heb mij PRS Custum 24 omgebouwd met een Dimarzio PAF element bij de brug een nieuwe 3-standen elementschakelaar i.p.v. de 5-standen draaischakelaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Baldrick Brothers 2021:

Lima Beach in Goes - 4 Juli 2021 Na onze albumpresentatie in oktober vorige jaar hebben we nog 1 avond ons oefenhok bezocht waarna we voor d...