vrijdag 30 september 2011

NoPoint – Veerse Meer Race in Kortgene - 17 september 2011


Kijk, we zijn er weer. Tapeje rond de middelvinger, avondje oefenen met drie vinger op gitaar en weer de planken op. Twee weken na het tuinschaar incident staat Boudewijn weer scherp met één middelvinger in de lucht.
Het roeipubliek had na een dag van peddelen nog voldoende puf om een feestje te bouwen. In de schemering van de avond was het roeigedeelte afgesloten met een piratenparade op ’t water. Dat resulteerde in een woest uitziend kapers publiek met her en daar wat appetijtelijke dames in boekaniers kostuum.
De eerste set had een opwarmer moeten worden, maar door de hevige regenbui werd dit een behoorlijke afknapper. Na een paar nummers dreigde de basversterker van Andre vol te lopen en nog een nummer later had de lekkage zich verplaatst tot boven het rechterdeel van Stefan zijn drumkit. De regenval was inmiddels zo heftig dat de wel erg losjes opgezette tent op verschillende plaatsen boven het podium waterzakken begon te vormen. Na regelmatige lange pauzes werd het zeil op verschillende punten gestut met roeispanen die vervolgens op gitaren en apparatuur dreigde te vallen. Kortom, het gevoel van “inpakken en wegwezen.”
Gelukkig werd de boel na de eerste set droog buiten en konden we pas echt van start.
Het publiek had blijkbaar geen last van de natte pech en wist, op en enkeling na (“spelen jullie ook Nederlandstalige liedje ofzo?”), er alsnog een feestje van te bouwen.
Eind goed, al goed dus.
En dan nu voorlopig herfstreces tot Stefan weer is hersteld van zijn ooroperatie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Baldrick Brothers 2021:

Lima Beach in Goes - 4 Juli 2021 Na onze albumpresentatie in oktober vorige jaar hebben we nog 1 avond ons oefenhok bezocht waarna we voor d...